Wilt u werkzaamheden op hoogte uitvoeren? Dan bent u op zoek naar een veilige en betrouwbare telescoophoogwerker. Een machine die u makkelijk kunt verplaatsen, kunt bedienen en mee kunt werken. Bij Hoogwerkerverhuur Arnhem kunt u voordelig een telescoophoogwerker huren.

Zelfrijdende telescoophoogwerker

Een zelfrijdende telescoophoogwerker is een machine met een uitschuifbare mast. Op deze mast kunt u op het platform staan en hierdoor kan u uzelf op grote hoogte verplaatsen. De telescoophoogwerker kunt u ook op ruw terrein rijden dankzij de stevige wielen. Er kunnen twee personen op het platform staan.

Telescoophoogwerker huren

Een telescoophoogwerker wordt voor verschillende werkzaamheden gebruikt. Afhankelijk van de werkzaamheden die u wilt uitvoeren, vindt u bij Hoogwerkerverhuur Arnhem de geschikte hoogwerker. Er zijn drie telescoophoogwerkers waaruit u kunt kiezen. werkhoogtes verschillen tussen de 14 en 28 meter.

  • Zelfrijdende telescoophoogwerker JLG 400S – tot 14m
  • Zelfrijdende telescoophoogwerker Genie S-45 – tot 16m
  • Zelfrijdende telescoophoogwerker Genie S-60 – tot 20m
  • Zelfrijdende telescoophoogwerker Genie S-65 – tot 22m
  • Zelfrijdende telescoophoogwerker Genie S-80 – tot 28m

Hoogwerkerverhuur Arnhem

Wilt u een hoogwerker huren in de regio Arnhem? Dan bent u bij Hoogwerkerverhuur Arnhem aan het juiste adres. Gespecialiseerd partner in hoogwerker verhuur. Al jarenlang verhuren wij hoogwerkers aan bedrijven en particulieren. We hebben dan ok een groot aanbod hoogwerkers en bijbehorende benodigdheden.

In ons assortiment kunt u niet alleen een telescoophoogwerker huren, maar ook een spinhoogwerker en een schaarlift. Ook kunnen we u voorzien van alle toebehoren als rijplaten, een machinist en klimgordels.

Waarom een telescoophoogwerker huren?

Hoogwerkerverhuur Arnhem heeft lage tarieven en een snelle service. Wij informeren u graag over alle mogelijkheden. Service en kwaliteit staat bij ons voorop en dit zult u dan ook merken bij een telescoophoogwerker huren. Graag denken we met u mee over de best passende hoogwerker bij uw klus. Dit bepalen we aan de hand van:

  • De ondergrond, waarop gaat u rijden met de telescoophoogwerker? Is het een ruw terrein of een strakke weg?
  • De ruimte, heeft u de hoogwerker binnen of buiten nodig?
  • De werkhoogte, op welke hoogte wilt u te werk gaan?
  • Besturing, kunt u zelf de hoogwerker besturen of heeft u assistentie nodig?

Bekijk Alle Hoogwerkers

© Copyright - Hoogwerkerverhuur Arnhem
Chat openen
1
Snel hulp nodig?
Waarmee kunnen we u van dienst zijn?
Secured By miniOrange